Winkel

Alles wat je nodig hebt om te koken, feesten en genieten vind je in je AD Delhaize Poperinge. Je vindt er alle ingrediënten voor een gezellig samenzijn. De zaken die het net iets anders maken, zoals gerijpt vlees, speciale streekkazen of werk van plaatselijke auteurs, springen extra in het oog. 

Balie Terug

Altijd klaar voor jou

AD Delhaize Poperinge is geen anonieme supermarkt. Er is altijd iemand aan de balie die je helpt, mét een vriendelijke glimlach. Al onze AD Delhaize-medewerkers zijn getraind in klantvriendelijkheid. Dat begint al bij de balie. Want een warm welkom maakt echt het verschil.

Vraag het maar

Heb je vragen over je Delhaize Plus-kaart, over één van de (spaar)acties in de winkel of zoek je inspiratie in het Delhaize Magazine? Aan de balie krijg je alle info die je nodig hebt.

Handige extra's

Meespelen met de Lotto, postzegels, een beurtenkaart voor De Lijn, toegangsbewijzen voor je favoriete pretpark, prepaidkaarten voor je gsm…: aan de balie kun je het allemaal krijgen. Haal ook je Pop.Pas boven, want AD Delhaize Poperinge is één van de deelnemende Shop in Pops-punten.