Winkel

Alles wat je nodig hebt om te koken, feesten en genieten vind je in je AD Delhaize Poperinge. Je vindt er alle ingrediënten voor een gezellig samenzijn. De zaken die het net iets anders maken, zoals gerijpt vlees, speciale streekkazen of werk van plaatselijke auteurs, springen extra in het oog. 

Slagerij Terug

Vakmanschap in huis

Met 5 gediplomeerde slagers heeft AD Delhaize Poperinge echte vakkennis in huis. Nog een troef: het aanbod gerijpt vlees. Een heerlijk stukje Aubrac, Simmenthal, Limousin, Charolais of Maine d’ Anjou liggen in de speciale koeltoog te wachten op de liefhebber van fijne vleeswaren.

 

Magnifieke marinades

Voor ieders smaak- of eetpatroon is er wel een marinade. Ook voor de diverse toepassingen bestaan er andere marinades. Kruiden en marinades tillen vlees, vis en kant-en-klare bereidingen naar een hoger niveau. Zeker bij AD Delhaize Poperinge, want alle marinades zijn er huisgemaakt. En dat proef je.

Gerijpt vlees, tapas, BBQ

Bij AD Delhaize zie je de beenhouwerij in actie. Je kunt dus zien hoe toegewijd het er aan toe gaat. Tapasbereidingen, BBQ-lekkers, gevulde varkenshaasjes, salami gehuld in Parmezaanse kaas, rillettes en patés van de streek, de betere hammen en gerijpt vlees… Je vindt ze niet overal maar wel bij je AD Delhaize in Poperinge. En ze krijgen in onze beenhouwerij de grootste zorg. Zo ben jij straks de culinaire held.