Winkel

Alles wat je nodig hebt om te koken, feesten en genieten vind je in je AD Delhaize Poperinge. Je vindt er alle ingrediënten voor een gezellig samenzijn. De zaken die het net iets anders maken, zoals gerijpt vlees, speciale streekkazen of werk van plaatselijke auteurs, springen extra in het oog. 

Vis Terug

Verleidelijk visaanbod

Met vis heb je een zee van mogelijkheden en variatie. Dat alles vers is, daarvan ben je zeker. De visspecialisten van je AD Delhaize versnijden en verpakken alles zelf. Ook marineren gebeurt in huis.

Als het echt vers moet zijn

Vis moet vers zijn. Punt. Daarom laten we de vis die je in de koeltoonbank van AD Delhaize Poperinge vindt in vrac leveren, op ijs. Onze visverantwoordelijken zorgen in ons atelier zelf voor de versnijding en verpakking. Zo ben je zeker dat vers ook echt vers is.

 

Met een knipoog naar de zomer

Bij AD Delhaize Poperinge vind je vis op maat van al uw hapjes en gerechten: Gemarineerde partyscampi’s voor bij de borrel, gebakken tong met tuinkruiden, ondeugende kreeftjes voor een frivool slaatje, laat-me-in-uw-vispannetje-zwemmende garnalen, knapperige wok- of BBQ-vis, grillgrage griet… Snel klaar, licht verteerbaar én lekker. Wat wil je nog meer?

Onze smaakmakers

Garneren, marineren en kruiden van vis is het voorspel van roosteren en BBQ’en. Ze zorgen voor een persoonlijke toets én laten uw BBQ-producten visueel beter tot hun recht komen. Bij AD Delhaize Poperinge marineren en kruiden we alles in huis. Een makkelijke en smakelijke oplossing voor jou.