Winkel

Alles wat je nodig hebt om te koken, feesten en genieten vind je in je AD Delhaize Poperinge. Je vindt er alle ingrediënten voor een gezellig samenzijn. De zaken die het net iets anders maken, zoals gerijpt vlees, speciale streekkazen of werk van plaatselijke auteurs, springen extra in het oog. 

Wijnadvies Terug

Altijd een passende wijn

De juiste wijn kiezen bij het juiste gerecht kan moeilijk zijn. Zeker als je zoveel keuze hebt als in AD Delhaize Poperinge. Vraag gerust raad aan onze gepassioneerde sommelier. Hij luistert graag naar je wensen en voorkeuren en adviseert je de geknipte wijn.

Wijnpareltjes

Uiteraard vind je bij AD Delhaize Poperinge flessen van de bekende wijnstreken en -huizen. Maar hier tref je ook bijzondere flessen. Bijvoorbeeld een Italiaanse wijn verbouwd en gebotteld op een kleine boerderij die je in andere warenhuizen niet vindt.

 

Klaar om te ontkurken

Onverwachte gasten of nog snel een last minute-geschenkje nodig? In de wijnkasten bewaren we voor die momenten flessen die op de juiste temperatuur zijn om te serveren. Alleen ontkurken moet je nog zelf doen.

Gin & tonics

Hou jij ook van een lekkere gin of een gin-tonic? Dat treft, want AD Delhaize Poperinge biedt je een keuze uit meer dan vijftig soorten. Zo vind je zeker de gin die past bij jou en je gezelschap. Snel dus naar de aparte gin-afdeling.